فروشگاه اینترنتی لباس ترک رونیور

کیک باقلوا

کیک باقلوا

 



مواد لازم :

برای کیک

تخم مرغ :هفت عدد

آرد :سه ونیم پیمانه

پودر بادام :یک سوم پیمانه

پودر گردو :یک سوم پیمانه

شکر :یک پیمانه

ماست :یک لیوان

روغن :یک سوم لیوان

وانیل :یک دوم قاشق چایخوری

زعفران :نصف قاشق چایخوری

آب جوش :یک چهارم لیوان

بیکینگ پودر :سه ونیم قاشق چایخوری

برای شربت :

شکر :یک ونیم پیمانه

گلاب :یک سوم پیمانه

آب :سه چهارم پیمانه

هل و زعفران :به میزان لازم

 لطفا برای دیدن پیمانه ها اینجا را کلیک بفرمایید .

طرز تهیه :

قبل از شروع  به درست کردن کیک :

-آرد وبیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم .

-گردو وبادام پوست گرفته را پودر می کنیم .

_مواد را اندازه گیری می کنیم وبیرون از یخچال می گذاریم تا به دمای محیط برسه .

زعفران و اب جوش را مخلوط می کنیم و روی بخار کتری می گذاریم تا دم بکشه .

فر را از قبل روشن می کنیم .

قالب را که بهتره پیرکس ویا روحی (همان قالب های قدیمی )باشه را ابتدا چرب می کنیم و بعد آرد پاشی می کنیم .

 حالا زرده وسفیده را جدا می کنیم و اول سفیده را با همزن می زنیم تا پف بکنه .

سپس یک سوم شکر را به تدریج به آن اضافه می کنیم و مجددا می زنیم تا سفیده حالت پفکی پیدا کنه .

زرده را با وانیل و مابقی شکر را حدود سه الی چهار دقیقه می زنیم تا روشن وکرم رنگ بشه .

سپس زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و حدود سه الی چهار دقیقه دیگر آنرا می زنیم .

روغن و ماست را هم به ترتیب اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن هر کدام یک دقیقه دیگر هم می زنیم .

در این مرحله همزن را کنار می گذاریم و با لیسک ، سفیده زده شده را با مواد قبلی مخلوط می کنیم .

بعد از آن مخلوط آرد وبیکینگ پودر را به تدریج و به آرامی مخلوط می کنیم ودر آخر پودر گردو وبادام را می افزاییم .

خمیر کیک را در قالب می ریزیم و کمی تکان می دهیم تا یکنواخت بشه .

کیک را را درطبقه وسط فر و با حرارت متوسط می پزیم .مدت پخت با فر من، ۴۵ دقیقه وبا درجه حرارت ۱۴۰ درجه سانتیگراد بود که البته این زمان بسته به نوع فر متفاوته .وقتی کیک آماده هست که چنگال را که در ان فرو می کنیم به چنگال نچسبه .

حالا کیک را می گذاریم تا کاملا سرد بشه وسپس شربت را به این صورت آماده می کنیم که شکر و آب و گلاب  را مخلوط می کنیم .و کمی زعفران و دوتا یه عدد هل درسته را به آن اضافه می کنیم وبعد آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر حل بشه وکمی غلیظ بشه .

کیک را به صورت لوزی برش می دهیم .شربت را که که هنوز گرم هست را در دو تا سه مرحله به فاصله نیم ساعت روی کیک می ریزیم و صبر می کنیم کیک حدود سه الی چهار ساعت در قالب بمونه .

روی آن را با پودر پسته و خلال پسته می پوشانیم . و سپس در ظرف سرو کیک به هر صورتی که دوست داشتید می چینید .عطر زعفران وهل وگلاب این کیک فوق العاده هست و با یک  لیوان چای خوشرنگ بسیار دلپذیره ….نوش جان ..

انواع شیرینیهای مدرن و سنتی را اینجا ببینید .

کیک های ساده با تزیین های ساده و راحت اینجا کلیک کنید .

انواع دسر ها و بستنی هاو ژله های  ساده و مجلسی اینجا کلیک کنید .

منبع  : مطبخ رویا                http://liliangol.blogfa.com

کیک راه راه                  

مافین شکلاتی                   کیک سیب

کیک یخچالی بابیسکوییت                 کیک شکلاتی موز وگردو

کیک هویج               کیک عصرانه

                               تزیین کیک ولنتاین

برچسب‌ها: کیک ها

۷م خرداد ۱۳۹۲ ۲ نظر دسته بندی : آشپزی , کیک باقلوا نویسنده : admin

۲ دیدگاه نوشته شده است! می توانید دیدگاه خود را بنویسید

  1. فرشته می‌گه:

    Arezoooooye movafaqiyat daram baratoooon shad bashed

دیدگاه خود را به ما بگویید.

دسته بندی مطالب